pizza cu smantana si kaizer

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450g aluat de paine pt pizza
  • 2 ling de ulei de masline
  • 8 felii de kaizer afumat
  • 3 fire de ceapa verde
  • 150g smantana
  • 100 g iaurt
  • sare si piper

Mod de preparare

se incalzeste cuptorul la 180 de grade .se taie bucatile de kaizer pe jumatate si se prajesc putin la foc inalt intr-o tigaie antiaderenta.

intr-un castron se amesteca smantana,iaurtul,1 ling de zahar,sare si piper.se pregateste aluatul intinzandu-l bine pe o suprafata cu faina.se aseaza in 2 tavi rotunde de 30 de cm ,unse cu putin ulei.

se varsa smantana peste pizza dupa care se acopera cu kaizerul si ceapa verde.

se condimenteaza cu sare si piper si se da la cuptor timp de 20 de min in partea joasa a cuptorului.pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise