Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele, se adauga branza rasa, sare, piper dupa gust si ouale batute.
Aluatul: se dizolva drojdia cu o jumatate de cana de apa calda, un praf de sare si o jumatate de cana ulei, se adauga faiana pana se obtine un aluat tocmai bun de intins cu mana.
Intr-o tava de cuptor se pune hartie ptr copt, se intinde cu mana coca si se pune umplutura. Deasupra se orneaza cu rosia tatiata felii si cu feliile de cascaval. Se bgaa la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, pentru aproximativ 30-40 de minute. Dupa scoaterea din cuptor este de preferat a se tine acoperita, 10-15 min, cu un servet de bucatarie.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii