pizza cu piep de pui.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitati: pentru aluat faina 700gr lapte 300ml ou 1 buc un cub drojdie sare 100 ml ulei ptr umplutura (aici cantitatile sunt la voia fiecaruia) piept de pui
  • ciuperci conserva
  • rondele ardei gras rosu
  • rosii felii
  • masline
  • cascaval
  • sos de rosii.

Mod de preparare

din cantitatile de mai sus se prepara un aluat care se lasa la dospit,dupa aceia se intinde in foaie(1/2cm) si se aseaza pe tava.Deasupra se pune un strat foarte subtire de sos de rosii,pieptul de pui facut la gratar apoi taiat cubulete,cupercile,rondelele de ardei gras,feliile de rosii,maslinele si cascavalul ras.Se da la cuptor timp de 20 min.Se serveste cu sos de rosii pikant.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise