Pizza cu paine

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Pizza cu paine

Ingrediente

  • 1 paine uscata
  • lapte
  • kecup
  • Kaiser
  • salam
  • rosii
  • ardei
  • masline
  • cascaval
  • oua
  • smantana

Mod de preparare

Painea feliata se inmoaie putin in lapte si se tapeteaza cu ea o tava de copt. Se complecteaza cu miez locurile ramase libere.

Se intinde kecup pe toata suprafata de paine. Se adauga Kaiserul si salamul si se acopera cu un strat de cascaval ras.

Se bat doua oua cu 2 linguri de smantana si se toarna peste pizza.

Se taie rosiile si ardeii rondele si se distribuie peste pizza. Se acopera cu inca un strat de cascaval ras , se pun maslinele si se da la cuptor pana ce se rumeneste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise