Se framanta din faina si apa calduta in care am dizolvat sarea si drojdia si lingura de ulei de masline, un aluat elastic.
Se framanta din faina si apa calduta in care am dizolvat sarea si drojdia si lingura de ulei de masline, un aluat elastic, framantat bine si lasat sa se opdihneasca cca. 15 minute dupa care se intinde cu un sucitor intr-o foaie groasa de cca 5 cm care se pune in tava unsa cu un pic de ulei.
Deasupra aluatului se intinde sucul de rosii peste care presaram condimentele, radem jumatate din cascaval, presaram pe toarta suprafata cubuletele de muschi si cubuletele din pieptul de pui afumat. Deasupra se intinde oul batut bine, se rade restul de cascaval si se repartizeaza frumos, pe margine, ouale de prepelita. Se lasa la cuptorul preincalzit, cca 15-20 minute. Se portioneaza calda.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii