se curata usturoiul si se pune deasupra fructelor de mare.
se adauga zeama de lamaie ,2 ling de ulei,sare,piper si se amesteca f bine.se acopera recipientul si se lasa la decongelat si marinat fructele de mare.
se incalzeste cuptorul la 180 grade.se framanta aluatul cu mainile si se aseaza pe o suprafata cu faina si se portioneaza in 2 tavi rotunde de 30 cm.se unge cu ulei.se adauga sosul de rosii,apoi se acopera cu fructe de mare,mozzarella,sare si piper.se baga in cuptor timp de 30 min.pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii