Savurează o pizza delicioasă cu ciuperci proaspete și gorgonzola cremoasă. O combinație perfectă de arome bogate și texturi, ideală pentru o cină gourmet sau o seară relaxantă acasă.
Cum se prepara Pizza cu ciuperci și gorgonzola:
Într-un castron mare, amestecați făina cu sarea și drojdia uscată. Faceți o adâncitură în mijloc și adăugați apă și mierea. Începeți să amestecați pentru a forma un aluat. Adăugați uleiul de măsline și continuați să frământați aluatul până când este neted și elastic. Lăsați aluatul să crească la loc cald timp de aproximativ 30 minute sau sau până când își dublează volumul.
Între timp, tăiați usturoiul, ciupercile portobello, zucchini și ceapa roșie felii subțiri.
Încingeți puțin ulei de măsline într-o tigaie și căliți ușor ciupercile, usturoiul și zuchinni până devin moi și aromate și se rumenesc ușor. Condimentați cu sare și piper.
Întindeți aluatul într-o o tavă de pizza și puneți sosul de roșii uniform peste el. Presărați sare și piper după gust.
Adăugați amestecul de ciuperci, zucchini și așezați feliile de ceapă roșie pe deasupra. Adăugați câteva frunze de busuioc proaspăt.
Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de aproximativ 15-20 de minute sau până când marginile sunt rumenite și crocante. După ce este coaptă, sfărâmați brânza gorgonzola deasupra întregii pizze, puneți și frunze de busuioc și serviți pizza caldă.
Poftă bună!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii