Pizza cu cartofi noi si rozmarin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g cartofi noi, feliati subtiri
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 crengute rozmarin
  • 2 blaturi de pizza (150 g fiecate)
  • 85 g brinza Brie, taiata cubulete
  • sare, piper

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se pune apa la fiert si cind clocoteste, se introduce feliile de cartofi si se lasa timp de 6 min pina ce se inmoaie. Se scurge de apa. Se pune intr-un vas impreuna cu uleiul de masline si rozmarin. Se amesteca bine astfel incit cartofii sa fie acoperiti cu ulei. Se aseaza blaturile de pizza pe o hirtie de copt. Se presarea brinza peste blaturi si distribuie amestecul cu cartofi deasupra. Se condimenteaza cu sare si piper apoi se pune la cuptor 20 min pina cind blatul de pizza devine auriu si cartofii se rumenesc usor. Se pot adauga fisii de piept de pui, ardei copti, ceapa verde, parmezan si rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise