Se taie carnaciorii feliute subtiri. Maslinelor li se scot samburii si se taie rondele. Coca se intinde intr-un strat subtire si se pune intr-o tava unsa cu lei si tapetata cu faina. Peste ea se pune oul batut bine cu putine condimente de pizza sau ketchup-ul. Peste ou se pun carnaciorii, maslinele rondele si ultima data ciupercile taiate feliute subtiri, pentru a nu se inegri. Peste toate acestea se pun rosiile rondele si cascavalul dat pe razatoare. Se da la cuptor 20-30 minute, dupa care se serveste calda.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii