Pizza cu bacon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pizza cu bacon

Ingrediente

  • Blat:
  • 300 gr faina
  • 3 gr drojdie
  • 50 ml lapte caldut
  • 20 ml ulei masline
  • 10 gr zahar
  • sare
  • Umpluturta:
  • cascaval
  • bacon
  • rosii
  • masline fara sambure
  • ciuperci din conserva
  • bulion
  • sare
  • cimbru

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zaharul, sarea, uleiul de masline. Se adauga faina si amestecam, iar la final framantam. Daca mai necesita faina mai adaugam, astfel incat sa obtinem un aluat vartos. Se lasa la crescut cca 20 min la loc cald.

Intr-o tava de aragaz intinsa punem hartie de copt, apoi aluatul se intinde usor pana obtinem o foaie de aluat subtire. Preparam un sos din bulion si cimbru si punem pe foaia de aluat. Apoi punem baconul taiat in bucatele mici, ciupercile scurse, maslinele si rosiile taiate felii. Dam la cuptor pentru 15 min, apoi punem cascavalul dat prin razatoare si mai lasam 5 min. Se serveste calda. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise