Nu ati mai mancat pizza cu andive? Atunci este clar ca trebuie sa incercati aceasta pizza delicioasa, s-ar putea sa ramaneti surprinsi de cat de buna este.
Cerneţi făină şi sarea într-un bol. Combinaţi drojdia cu apa şi lăsaţi 3-4 minute, până vedeţi că se activează drojdia. Turnaţi apoi lichidul peste făină şi formaţi aluatul. Frământaţi energic timp de 10-15 minute până când aluatul devine neted şi elastic. Puneţi-l într-un bol curat uns cu ulei, acoperiţi-l şi lăsaţi-l la crescut timp de oră şi jumătate - două ore.
Puneţi toate ingredientele în blender şi faceţi-le praf. Vărsaţi compoziţia într-o oală mică şi lăsaţi să fiarbă la foc mic până scade o treime din lichid.
Odată ce le avem pe acestea gata, pornim cuptorul la maxim şi aşezăm o piatră sau o tavă groasă pe fundul acestuia. Luăm aluatul cu mâinile înfăinate, îl dezumflăm cu grijă şi-l întindem în tavă cu degetele, formând o margine. Întindeţi sosul cu ajutorul lingurii apoi puneţi deasupra ingredientele pentru pizza.
Şi daţi la cuptor pentru 10-15 minute.
Mai multe retete grozave gasiti pe blogul Prin Casa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii