Se pune intr-un vas mai mare cana cu apa minerala, drojdia, delikatul, 1 ou si se bate. Dupa ce se bat cele de mai sus treptat, se pune faina pana faci o compozitie nu prea tare, dar nici moale si se pune si lingurita de praf de copt stins in otet, se toarna in tava si se pun parizerul taiat cubulete sau fasii carnaciorii, maslinele, ciupercile si cascavalul ras. Inainte sa scoti tava din cuptor bati cele 2 oua ramase si le pui deasupra la pizza si mai lasi 10 min la cuptor. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii