Dizolvam drojdia cu zaharul,2 linguri lapte,3 linguri faina. Lasam la cald sa creasca 5 minute, apoi incorporam toate ingredientele.Framantati pana ce obtineti un aluat omogen, care se desprinde de maini si de lighean. Lasati sa creasca pana isi dubleaza volumul.
Intindeti in tava unsa cu unt,acoperiti cu:
ciupercile fierte,mezelul, felii de rosii, ceapa verde.
Dati la cuptorul incins pentru 15 minute, dupa care asezati sosul din ou batut, sos de rosii, branza de oi. Radeti cascavalul.Dati la cuptor pentru inca 15-20 minute.Serviti cat e calda
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii