Se face blatul pentru pizza: din 800 gr de faina, 8 oua care se adauga treptat, 10 linguri de faina, un praf de copt si o lingurita de sare, blatul trebuie sa iasa foarte pufos.
Dupa ce s-a amestecat bine sa nu aiba cocoloase se pune la cuptor 20-25 de minute. Cat timp se coace blatul noi pregatim mezelurile taiate foarte subtire(carnatii, baconul si specialitatea de pui) care se amesteca cu sosul de tomate, se sareaza, pipereaza si se asteapta ca blatul sa fie facut pe jumatate. Se verifica la cuptor iar cand blatul este facut se trece la adaugarea mezelurilor, se pune pe tot blatul mezelurile taiate precum si bucati mai mari de bacon care se aseaza pe deasupra,se bat 2 oua care se pun pe pizza, deasupra umpluturii, se mai pune un pic de piper si boia si se da la cuptor. Dupa alte 20 de minute se va verifica sa nu se prinda, cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii