Se face un aluat de blat din toate ingredientele pe care il lasam la dospit in loc caldut aproximativ 30 minute.
Dupa trecerea timpului aluatul se intinde cu facaletul si se pune in tava captusita cu hartie de copt, unsa cu putin unt si se mai lasa in tava la dospin cam 15 minute.
Ceapa si mezelurile le taiem felii subtiri.Carnatul, sunca si ceapa le calim putin pina se sticleste ceapa apoi adaugam ciupercile , invartim si le lasam sa se patrunda bine.
Blatul din tava, dupa dospire ,il intepam cu furculita si il ungem cu 100 ml smantana si adaugam apoi mezelurile , ciupercile si ceapa calite.
Razuim telemeaua si asezam feliile de salam peste telemea.Punem ketchup si oregano, apoi ouale batule bine cu restul de smantana.
Razuim cascavalul si dam tava la copt in cuptorul dinainte incalzit . Lasam sa se coaca pina se topeste cascavalul si aluatul este copt, aproximativ 20-30 minute.
Servim pizza cu diferite sosuri agreate de familie...
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii