Branza de vaci(poate fi si telemea dar, in acest caz se va creste cantitate de smantana, iar telemeaua se va rade pe razatoarea cu gaurile mari) se amesteca cu smantana, ouale, mezelurile taiate bucati mici sau feliute, maslinele,sarea si mirodeniile dupa gust.Se adauga apoi faina si praful de copt (nu trebuie dizolvat).Va rezulta un aluat care va curge. Eu folosesc o tava rotunda, gen tarta( in cazul in care folositi tava obisnuita de aragaz dublati cantitatile). Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna aluatul si se netezeste cu o lingura. Rosiile se taie felii si se aseaza deasupra aluatului. Se presara cascavalul ras si se coace in cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit, cca.40-50min.(pana se rumeneste). Se serveste cu sos ptr. pizza.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii