pizza capricciosa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g alaut de paine pt pizza
  • 2 ling ulei de masline
  • 200 de g ciuperci taiate felii
  • 4 felii de sunca presata
  • 125 g mozzarella felii
  • 200 g sos de bulion
  • 400 masline fara samburi
  • sare si piper

Mod de preparare

se incalzeste ccuptorul la 180 grade.se taie sunca in bucati mari.se pregateste aluatul intinzindu-l pe o suprafata cu faina dupa care se aseaza in 2 tavi rotunde de 30 cm si se unge cu ulei.

se pune sosul de bulion deasupra,apoi sunca,ciupercile,maslinele si mozzarella.

se condimenteaza cu sare si piper.se da la cuptor 20 min in partea joasa a cuptorului.pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise