Din faina, drojdie, 600 ml apa calduta, sarea si 80 ml ulei se face un aluat care se lasa apoi 30 minute sa se odihneasca. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt si se calesc impreuna cu mirodeniile in putin ulei. Se adauga sunca taiata cubulete si sosul de rosii. Se spala bine ciupercile, se taie felii, ardeii se taie cubulete si se calesc separat in restul de ulei. Aluatul se taie in patru si li se da bucatilor o forma rotunda. Se unge jumatate din suprafata fiecareia cu sos, se pun apoi legumele si cascavalul ras. Se sparge pe fiecare cate un ou. Cu o pensula se uda marginile aluatului, se impaturesc in doua si se preseaza putin. Se pun intr-o tava pe hartie pergament si se lasa 10 minute sa creasca, apoi se uda cu apa si se pun la cuptor la 180 grade pentru 20-30 minute.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii