pizza calabreze

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g de aluat de paine pt pizza
  • 2 ling de ulei de masline
  • 200g ton in ulei (conserva
  • 1 ceapa
  • 125 g mozzarella
  • 200 ml sos de rosii
  • 40 g masline negre
  • sare si piper negru

Mod de preparare

se incalzeste aragazul la 180 de grade.se surge tonul de ulei si se desface cu ajutorul unei furculite.se taie ceapa in felii subtiri.se taie si mozzarella in felii subtiri .se taie apoi aluatul in 2 pt a se portiona in 2 tavi rotunde.peste aluat se intinde sosul de rosii,apoi tonul,ceapa si mozzarella.se presara sare si piper si se lasa la cuptor 30 min.pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise