Intr-un castron, amestecam faina cu praful de copt si putina sare. Adaugam cascavalul,ceapa,rosiile si baconul,toate taiate marunt. Oul batut, amestecat cu laptele. Completam cu apa pana obtinem o cana de lichid pe care o rasturnam peste ingredientele din castron si amestecam usor. Formele le ungem cu ulei, le tapetam cu amestecul de boia si oregano, turnam compozitie in fiecare. Deasupra, punem felii de masline si felii de ciuperci si apoi lasam la cuptor 30 de minute. Dupa ce s-au copt, le scoatem din forme si le servim cu ketchup.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii