Pizza bread

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Pizza bread

Ingrediente

  • Perfecta atat calda, cat si rece, luata la pachet!
  • 1 pâine rotundă
  • 150 g cașcaval afumat
  • 150 g șuncă presată
  • ketchup
  • 50 g unt
  • frunze de busuioc
  • frunze de pătrunjel
  • 1 ou
  • 1 lingură smântână
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Feliem cașcavalul și șunca presată, în felii subțiri, sau în cuburi, dar dăm și pe răzătoare, o parte din ele.

Batem oul, adăugăm puțină sare și puțin piper, câteva frunze de busuioc și pătrunjel, rupte mărunt, smântâna și puțin ketchup și omogenizăm compoziția.

Crestăm pâinea până aproape de bază, în cuburi și picurăm ketchup printre acestea, apoi adăugăm cuburi foarte mici de unt, răzătură de cașcaval și șuncă presată.

Toate acestea încercăm să le presăm către baza pâinii, apoi umplem crestăturile cu felii de cașcaval și șuncă presată.

Așezam pâinea într-o formă de copt rotundă și turnăm deasupra ei, amestecul de ou cu smântână și ketchup.

Acoperim vasul cu capac, sau hârtie de copt și îl dăm la cuptor pentru 15-20 de minute, la 190-200 de grade.

În ultimele 5-6 minute, luăm capacul, pentru a se rumeni pizza frumos.

Este de mare efect, această pizza bread, data viitoare o voi prepara cu mult mai multe ingrediente.

Să vă fie de folos!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise