Preparam aluatul:drojdia o inmuiem cu smantana,adaugam branza de vaci,un praf de sare si uleiul.
Adaugam faina cat cuprinde, in asa fel incat aluatul sa nu fie nici prea moale, nici prea vartos.Aluatul nu putem sa l intindem cu sucitorul, in schimb putem sa-l intindem cu mana. Acest aluat nu-l lasam sa creasca;
Intindem aluatul cu mana intr o tava intinsa ,unsa cu ulei. Deasupra taiem in bucatele mici salamul, kaizerul, ardeiul gras,maslinele. Rosiile le taiem in cubulete mai mari si presaram printre. Radem deasupra cascaval si telemea.
Dam la cuptor(prealabil incins la 180°) timp de aproximativ 20 min.
Atentie:cand vedeti ca branza e topita frumos,puteti scoate din cuptor,aluatul nu trebuie sa fie ars pe margini ci trebuie sa fie moale.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii