Pizza altfel

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pizza altfel

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 250 gr telemea
  • 250 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 4 oua
  • Pentru umplutura se foloseste cam orice doriti. Eu am pus:
  • 400 gr ciuperci champignons
  • 400 gr salam mai gras (de vara)
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • putin bulion
  • cateva masline
  • sos pizza (a se vedea reteta separat)

Mod de preparare

Ingredientele pentru pizza se amesteca impreuna, se pune compozitia in tava si se da la cuptor pana se rumeneste.

Intre timp taiati ciupercile, salamul, ardeiul si caliti-le putin in bulion/ sosul de la o rosie proaspata. Intre timp faceti si sosul, dupa care adaugati in acesta salamul cu ardeiul si ciupercile.

Cand blatul este gata, turnati compozitia obtinuta peste acesta, ornati-l cu rosii si masline, si mai dati la cuptor pentru inca 5 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise