Am pregatit astfel:
-am desfacut cele 2 blaturi din comert, le-am pus pe tavile de pizza, iar pe partea inferioara a blatului am uns cu margarina, iar pe partea superioara am inmuiat purin blatul cu 3 lg de lapte apoi am intepat blatul cu furculita peste care am uns blatul cu ketchup.
-apoi am pus cascaval afumat dat prin razatoarea mare, apoi sunca taiata,ardel verde, ardel rosu, mozzarella data prin razatoarea mare,apoi oregano presarat peste toate,apoi rulada de pui,ceapa taiata pestisor,masline,apoi iarasi punem cascaval afumat.
-dam totul la cputor apoi o putem servi.
Yami...yami ce bunatate :)
Pofta Buna!!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii