Drojdia, zaharul si sarea se amesteca cu apa calda si se lasa pentru 15 min.
Se adauga dupa 15 min ulei de masline si faina amestecam, apoi framantam putin aluatul sa fie elastic.
Aluatul se pune in vas si se acopera cu pelicula alimentara.
Pentru un rezultat mai rapid punem aluatul intr-un vas, iar acest al doilea vas il punem in altul mai mare cu apa fierbinte.
Aluatul trebuie sa creasca pana isi dubleaza volumul. Dupa ce a crescut intindem aluatul intr-o tava si il intepam cu furculita peste tot. Ungem aluatul cu pasta de tomate, iar pe margine ungem cu ulei de masline.
Punem deasupra un strat de mozzarella dat prin razatoare, apoi punem toata umplutura pe care o avem, iar deasupra inca un strat de mozzarella.
Dam la cuptorul preincalzit la 220 de grade timp de coacere de 25-30 minute.
POFTA BUNA!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii