- se pregateste un aluat din toate ingredientele
-se lasa sa cerasca pana se dubleaza
-se intinde o foaie in tava unsa
-se pun ingredientele din umplutura peste foaia intinsa pe straturi incepand cu bulionul de rosii,cascavalul ras,sunca taiata in cubulete,ciupercile,ardei,sare,piper,cimbru si unt in bucatele mici imprastiate in tava
-se coace la un cuptor preancalzit 170 grade,pana se rumeneste si se desprinde aluatul de pe tava
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii