Din faina drojdie apa, sare ulei se framanta un aluat care se lasa la frigider cam 2 ore .Dupa se desparte aluatul in doua, tava se tapeteaza cu faina o parte de aluat se aseaza in tava se pune bulion amestecat cu un pic de apa se amesteca si se unge aluatul se adauga salam feliat ,gogosar ardei, rosii felii se adauga sare piper se stropeste cu putin ulei de masline si se pune la cuptor cam 30 min.Cu restul de aluat se mai face o pizza.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii