Se dizolva drojdia de bere si zaharul in 2-3 linguri de apa calduta.Se toarna intr-o adincitura facuta in faina cernuta,se acopera,se pune intr-un loc caldut si se lasa sa creasca 10min.
Se framinta apoi cu toata faina si 200ml apa calduta cu putina sare. Se acopera cu un servet si se laa jumatate de ora la dospit.
Intre timp,se prajesc cirnaciorii si sunculita.Se adauga ciupercile,sarea si piperul..Se calesc usor si se lasa deoparte.
Aluatul dospit se intinde intr-o foaie groasa de 1cm si se pune intr- tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se presara umplutura de sunculita si cirnaciori,apoi se adauga ardeii,maslinele,porumbul,felii de rosii si cascavalul ras.Se coace in cuptorul incins,la foc potrivit,25-35 de minute.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii