Se unge tava de la aragaz cu ulei, se desface aluatul de pizza, se indeparteaza hartia si se aseaza pe tava de la aragaz. Se unge cu o pensula aluatul cu Ketchup, se pune deasupra salamul taiat, bucatele de cabanos taiat, maslinele taiate, ciupercile din cutie, iar deasupra se rade multa mozarella. Se introduce in cuptorul preincalzit la 200 grade C, se tine jumatate de ora, se scoate si se presara peste ea Ketchup.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii