Se framanata aluatul: se topeste drojdia cu putin zahar si se adauga peste faina si sarea; se adauga apa calduta si se obtine un aluat moale apoi se adauga uleiul de masline (acesta este secretuluni aluat de buna calitate). Aluatul trebuie sa sepoata intinde (potrivit de moale).
Se lasa la dospit aproximativ 35 minute, dupa care se intinde in tava unsa cu margarina.
Peste aluat se intinde bulionul, apoi se adauga cascavalul ras, si celelalte ingrediente taiate.
Inainte de a se baga la cuptor se adauga inca o ploaie de parmezan sau cascaval ras. La cuptor se lasa 30 minute.
O pizza buna se obtine din ingrediente de calitate superioara.
Pofta buna !!!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii