Se framanta ingredientele pana se obtine coca. Se lasa 30 minute sa creasca, dupa care se intinde pe plansa, se pune pe tava (hartie de pergament in tava pt a nu se lipi), se stropeste cu suc de rosii, dupa care se pun mezelurile taiate cubulete, ciupercile si maslinele. Se da la cuptor 30 minute, se scoate se presara cascavalul si se mai lasa cateva minute la cuptor, pana este gata. Pofta buna!!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii