Baza: se face coca din faina, drojdie, apa, ulei cam un sfert, sare.
Coca se imparte in numarul de pizza dorit, se lasa 30 min la crescut acoperita cu un prosop uscat.
Dupa 30 min, prosopul se uda si se aseaza din nou pe coca dandu-se la frigider pt2-3h.
Se intinde coca, se adauga sosul, mozzarella, baconul si pepperoni si se da la cuptor.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii