1. Se curata cartofii, se taie in bucati de marimi egale si se fierb intr-o oala de apa pana cand se inmoaie. Se scurg, se paseaza, se adauga sare si piper.
2. Se adauga laptele, ceapa verde taiata si jumatate din unt intr-o cratita si se incalzesc usor pana cand se topeste untul. Se fierbe timp de 3 minute. Se adauga peste cartofi. Se amesteca impreuna pana cand devine pufos.
3. Se asaza piureul in boluri si se face o adancitura in mijloc cu lingura.
4. Se taie untul ramas in bucati mici, se asaza in adancitura si se lasa sa se topeasca. Inainte de servire, amestecati untul topit in piure si pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii