Spalam urzicile in mai multe ape , le oparim si le punem la fiert timp de 20 min.Dupa ce au fiert se scurg de apa si se toaca marunt .Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei ,adaugam lingura de faina si apoi concentratul de legume pe care il desfaceti intr-o cana fierbinte de apa .Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga urzicile .Se mai fierbe 5 minute iar la sfarsit se adauga usturoiul pisat ,sare si piper dupa gust .Se serveste cu mamaliguta si oua ochiuri.
Optional ,se rade branza deasupra ochiurilor !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii