Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)

Ingrediente

  • 300 g hrisca hidratata 8 de ore in apa de izvor
  • 1 pahar apa de izvor
  • 2 linguri sos de soia (Shoyu)
  • 3 linguri rosii uscate, conservate in ulei de masline
  • 2 linguri ardei capia uscati, macinati fin
  • 3 catei de usturoi pisati, sau 1/2 lingura pulbere usturoi deshidratat
  • 1 lingura de patrunjel verde tocat marunt, sau 1/2 lingura patrunjel uscat maruntit
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece sau ulei extra virgin de masline
  • piper negru macinat, dupa gust
  • piper rosu boabe pentru ornare

Mod de preparare

Se amesteca hrisca cu apa, in robotul cu lama in S, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam restul ingredientelor si amestecam totul foarte bine. Ornam si savuram.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise