Fasolea se spala,se curata,se pune la fiert in apa clocotita cu sare(daca folosim congelata,respectam instructiunile de pe punga);
Feliile de paine se pun la inmuiat in lapte;
Dupa fierbere fasolea se pune in blender,se face pasta,se pune in alt vas,se adauga painea stoarsa bine,smantana,zeama de lamaie dupa gust,sare,piper,usturoiul pisat,se foloseste un mixer pentru omogenizare.
Se poate folosi ca garnitura la snitele,piftele,etc.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii