Cartofii dulci se prepara ca si cartofii obisnuiti, doar ca au un gust mai aparte (dulce, cum le spune numele). Eu am gasit la unele supermarket-uri. Se curata cartofii, se taie cubulete (au o consistenta si o culoare mai aproape de morcov decit de cartoful obisnuit), se pun la fiert cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, se zdrobesc, se freaca cu unt si lapte si se prepara un piure portocaliu. Eu l-am asezat pe farfurie cu o lingura de piure de cartofi obisnuiti si cu o lingura de sos de rosii. E un fel apreciat de copii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii