Cartofii dulci se prepara ca si cartofii obisnuiti, doar ca au un gust mai aparte (dulce, cum le spune numele). Eu am gasit la unele supermarket-uri. Se curata cartofii, se taie cubulete (au o consistenta si o culoare mai aproape de morcov decit de cartoful obisnuit), se pun la fiert cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, se zdrobesc, se freaca cu unt si lapte si se prepara un piure portocaliu. Eu l-am asezat pe farfurie cu o lingura de piure de cartofi obisnuiti si cu o lingura de sos de rosii. E un fel apreciat de copii.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii