Curatam , spalam si taiem cartofii. Ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s au fiert ii scurgem de zeama ( dar pastrati zeama in caz ca mai avem nevoie) si ii pasam cu telul. Adaugam lapte si margarina si amestecam. Adaugam cascavalul ras si amestecam. Spalam bine crenvurstii si ii taiem pe lung. La un capat pun scobitoare ca sa tina forma de inimioara. Prajim crenvurstii si servim cu piure si castraveti
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii