Se fierb cartofii, curatati de coaja si taiati cubulete, adaugand la fiert si putina sare.
Cand sunt gata fierti, se rastoarna intr-un castron in care putem folosi mixerul, dupa ce au fost scursi bine de apa!
Deasupra punem repede, cat sunt fierbinti, untul, praful de usturoi si inca putina sare, daca este nevoie.
Incepem sa mixam.
Cand s-au omogenizat, incepem sa turnam in \'portii\" mici, laptele fierbinte.
Gata!!!
E delicios, aroma de usturoi il face unic!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii