Cartofii curatati si spalati se taie cuburi mari si se pun la fiert. Cand sunt aproape fierti se adauga dovlecelul taiat cuburi. Se fierb impreuna.
Se scurg si se pun intr-un castron impreuna cu sarea si margarina. Se paseaza cu mixerul. Dovlecelul fiins zemos, pierul nu necesita alt lichid pentru a se lega.
Se poate servi ca garnitura la ciuperci sau la soia.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii