Piscoturi cu crema de mascarpone

Reteta de piscoturi cu crema de mascarpone. Cum faci acasa reteta de piscoturi cu crema de mascarpone.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Piscoturi cu crema de mascarpone

Ingrediente

  • un pachet de piscoturi (4x12 buc.)
  • Crema
  • 150 g mascarpone
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 2 linguri de zahar pudra
  • vanilie (esenta sau zahar vanilat)
  • Sirop
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri de zahar pudra
  • vanilie
  • Decor
  • fulgi de cocos
  • ciocolata

Mod de preparare

Piscoturi cu crema de mascarpone, prajiturele simplu si rapid de preparat.

Preparam mai intai crema. Intr-un bol punem smantana pentru frisca, mascarponele, zaharul pudra si vanilia. Mixam pana cand obtinem o crema pufoasa si aerata, cu tinuta. Nu este nevoie sa mixati mai mult, sa nu se taie.

Laptele il indulcim cu zaharul pudra si il aromam cu vanilia.

Inmuiem piscoturile rapid in lapte, le asezam pe o tava si umplem jumatate din ele cu crema. Nu le insiropati pe toate odata, faceti cate 3-4 perechi, umpleti cu crema si dati-le prin fulgi de cocos.

Decorati-le cu ciocolata alba si neagra, floricele, diverse forme sau bombonele de zahar. Puneti-le la frigider o noapte si apoi le puteti manca. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise