In oala mixerului punem untul si zaharul pudra si frecam pina iese o crema spumoasa adaugam galbenusele si le incorporam in crema.
Se amesteca faina cu amidonul de porumb praful de copt si budinca de vanilie si le adaugam treptat la crema pina se formeaza aluatul.
Aluatul format il acoperim cu naylon si il lasam la frigider 2 ore.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade,si punem un pergament pe tava de copt.
Intindem din aluat o foaie de 1/2 cm si scoatem forme rotunde de 5cm si le punem pe tava la distanta una de alta.Le coacem 10-12 minute pina cind pe margine se aureste dar mijlocul nu.
Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca bine.
Ungem crema pe un piscot alaturam un alt piscot si sandiviciul format il tavalim in cocus.Piscoturi minunate foarte fine si se mentin bine citeva zile la frigider intr-o cutie inchisa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii