Intr-un vas se freaca ouale si cele 3 galbenuse cu zaharul bine ca zaharul sa nu se simta dupa aceea uleiul si faina.Aluatul trebuie sa fie mai tare decit o smintuna deasa.Pe o tava cu pergament se aseaza gramajoare de aluat pe care-l luam cu doua lingurite si usor il lasam pe tava.Se presoara cu zahar amestecat cu zahar vanilat. Se coc la 180 de grade(cuptorul incins dinainte) aproape 10-15 minute pina devin aurii.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii