Intr-un vas se freaca ouale si cele 3 galbenuse cu zaharul bine ca zaharul sa nu se simta dupa aceea uleiul si faina.Aluatul trebuie sa fie mai tare decit o smintuna deasa.Pe o tava cu pergament se aseaza gramajoare de aluat pe care-l luam cu doua lingurite si usor il lasam pe tava.Se presoara cu zahar amestecat cu zahar vanilat. Se coc la 180 de grade(cuptorul incins dinainte) aproape 10-15 minute pina devin aurii.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii