Se face un aluat din faina, ou, o lingurita de zahar, apa si se intinde o foaie de cca 1/2 cm grosime. Se taie rotunduri cu ajutorul unui pahar de apa. Se spala prunele, se rup in doua, li se scot simburii si sint pudrate cu zahar. Pe fiecare rotund se aseaza cite o pruna, iar aceasta este acoperita cu un alt rotund, caruia i se apasa marginile ca sa se lipeasca bine. Intr-o oala mare cu apa clocotita si sarata se pun pirogii sa fiarba. Cind acestia se ridica la suprafata, se scot, se scurg si se asaza pe un platou.
Se stropesc din abudenta cu unt topit, fierbinte si zahar pudra
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii