Pilaf la cuptor cu copanele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pilaf la cuptor cu copanele

Ingrediente

  • 200 g orez cu bob lung
  • 1 ceapa medie rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1 morcov mic
  • 1/2 telina mica
  • delikat
  • sare
  • 4 ciocanele condimentate cu: boia iute, sare, oregano

Mod de preparare

Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs.

Ciocanele le`am prajit cateva minute in ulei.

Dupa ce am calit si orezul, am rasturnat totul intr`un vas de yena, adaugand si o canita de supa de carne si o lingurita de delikat. Am lasat cca 30 min, la foc potrivit, adaugand din cand in cand cateva linguri de supa de carne.

Cand orezul a fost aproape gata, am adaugat si ciocanelele si le-am lasat cca 10 minute, intorcandu-le pe ambele parti.

Pofta buna

Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise