Se prepara o supa vegetala din legume la borcan sau din cuburi vegetale care se va mentine continuu la temperatura de fierbere .
Intr-o oala de marime medie , de preferat antiaderenta , punem sunca , uleiul , jumatate din cantitatea de patrunjel verde tocat , morcovul ras , usturoiul pisat si ceapa toacata , cateva linguri de zeama vegetala amestecand pana se inmoaie ingredientele apoi adaugam orezul , un polonic din zeama vegetala mentinuta la temperatura de fierbere , amestecam si lasam sa fiarba pana se evapora apa apoi adaugam din nou un polonic de zeama continuand astfel pana cand orezul este pe jumatate fiert apoi adaugam cealalata cantitate de patrunjel verde .Amestecam si continuam fierberea ca mai inainte pana cand orezul ajunge la consistenta dorita .
Pofta buna !
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii