Se pune orezul in apa timp de o jumatate de ora, ca sa se inmoaie. Apoi, se spala prazul si se alege doar partea alba, care se taie in bucati lungi de aprox. 5-6 cm. Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o tigaie, pe aragaz. Se caleste cateva minute, apoi se adauga prazul si se calesc impreuna 2-3 minute. Apoi, se adauga orezul si se acopera cu apa. Se lasa tigaia acoperita pe aragaz si se amesteca des, ca sa nu se lipeasca. Cand e orezul fiert, adaugam maslinele fara samburi. Se lasa cateva minute, apoi se ia tigaia de pe aragaz.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii