Am taiat si parlit carnea.
Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si sa pastrati aceeasi apa)
Am pus carnea din nou la fiert impreuna cu o ceapa mica, radacina de patrunjel si sarea/ delicat; pentru 1h sau 1h30 pana cand este aproape fiarta. (In cazul in care folositi pui din comert, puteti fierbe carnea doar 30 min sau direct prajita putin si fiarta impreuna cu orezul).
Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Le-am tocat marunt.
Dupa ce a fiert carnea, am scos bucatile si le-am lasat sa se scurga.
Am dat carnea putin cu piper si sare apoi am prajit-o in ulei incins pana a capatat culoare.
Tot peste carnea prajita am adaugat ceapa si morcovul. Am calit ceapa ~ 2-3 min, apoi am adaugat orezul spalat. Le-am calit inca 3 min. Apoi am adaugat 4 cani din apa in care a fiert carnea.
Le-am lasat sa fiarba pana cand a fost gata orezul, amestecand din cand in cand.
Daca orezul nu este fiert si ramane fara apa, mai puteti completa.
La final am adaugat patrunjel.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii