autor:

» » Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara

Autor: Andre    
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 mai 2021

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andre    
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2021

Ingrediente
Carne de cocos (Am folosit pulpa superioara si un gat), 1 cana cu orez, 1 morcov ras, 1 ardei capia (optional), 2 cepe, 1/4 radacina de patrunjel, Piper alb, Sare, Delicat, Cimbru, Turmenic (foarte putin pt culoare), Ulei, Patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si sa pastrati aceeasi apa)



Am pus carnea din nou la fiert impreuna cu o ceapa mica, radacina de patrunjel si sarea/ delicat; pentru 1h sau 1h30 pana cand este aproape fiarta. (In cazul in care folositi pui din comert, puteti fierbe carnea doar 30 min sau direct prajita putin si fiarta impreuna cu orezul).



Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Le-am tocat marunt.



Dupa ce a fiert carnea, am scos bucatile si le-am lasat sa se scurga.



Am dat carnea putin cu piper si sare apoi am prajit-o in ulei incins pana a capatat culoare.



Tot peste carnea prajita am adaugat ceapa si morcovul. Am calit ceapa ~ 2-3 min, apoi am adaugat orezul spalat. Le-am calit inca 3 min. Apoi am adaugat 4 cani din apa in care a fiert carnea.

Le-am lasat sa fiarba pana cand a fost gata orezul, amestecand din cand in cand.

Daca orezul nu este fiert si ramane fara apa, mai puteti completa.

La final am adaugat patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu cocos de tara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Carne de cocos (Am folosit pulpa superioara si un gat)
  • 1 cana cu orez
  • 1 morcov ras
  • 1 ardei capia (optional)
  • 2 cepe
  • 1/4 radacina de patrunjel
  • Piper alb
  • Sare
  • Delicat
  • Cimbru
  • Turmenic (foarte putin pt culoare)
  • Ulei
  • Patrunjel

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pulpe cu sos