Se taie ceapa si se pune in uleiul incins, se adauga usturoiul, se lasa sa se aureasca, se adauga morcovul si dovlecelul date prin razatoare, se lasa putin, se mesteca si se adauga ciupecile taiate felii.Se adauga sarea, piperul si mararul si se acoprea lasand sa fiarba la foc mic. ciupercile vor dezvolta apa, asa ca vor fierbe inabusit. Cand s-au patrus se adauga orezul se mesteca , apoi apa.se lasa sa fiarba 20 minute.Se ia de pe foc se lasa acoperit.
Se serveste acompaniat de langostine
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii