Ciocanelele se prajesc cate 5 min pe fiecare parte si se pun intr-o farfurie.Intre timp spalam orezul, tocam ceapa si taiem ardeii si morcovul cubulete. Punem intr-o cratita 4 linguri din uleiul in care am prajit ciocanelele si adaugam ceapa, ardeiul si morcovul mestecand usor. Cand s-au calit adaugam orezul punem un litru de apa si lasam sa fiarba 30 min dupa care adaugam ciocanelele ,sarea, piperul boabe, foile de dafin , busuiocul lasandu-le sa sa fiarba 15 min mestecand din cand in cand sa nu se prinda(daca mai trebuie adaugam apa fiarta).Dupa ce am verificat ca s-a fiert verificam de sare punem un pic de piper macinat, patrunjelul si maestecam usor. Se serveste cu gogonele de sezon si un pahar de vin rosu proaspat din curte.POFTA BUNA!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii